Ukategorisert 8. mars 2014 | 0 Comment

Aurora Klæboe Berg

Aurora er 24 år, nyutdannet sivilingeniør fra Entreprenørskolen og Kommunikasjonsteknologi ved NTNU,  men har likevel rukket å gjøre mye sin unge alder og korte karriere til tross.

Siden hun mottok sitt diplom fra NTNU i juni 2012 har hun jobbet som forretningsutvikler og teknisk salgsleder i Trådløse Trondheim og på denne måte bidratt til å gründe bedriften MazeMap (tidligere CampusGuiden). MazeMap selger mobile løsninger for innendørs posisjon og navigering.

For ett år siden hoppet hun over til mobilspillselskapet Dirtybit  som ”VP of Business & Marketing (forretnings- og slags- leder). Dirtybit kjemper i et utfordrende marked, men har hatt en enorm vekst det siste året, og bidratt til å sette Norge på mobilspill-kartet.

Aurora brenner for å skape og har fått stor anerkjennelse i gründer-miljøet i Norge, og etterhvert også internasjonalt. Hun vant en solid 2. plass i innovasjonskonkurransen Venture Cup Midt-Norge i 2012 og 2. plass i ”Ultra Light Start-Up Boston”.

Aurora har også vært en engasjert student og tatt ansvar i mange foreninger. Dessuten har hun deltatt i frivillig arbeid gjennom Children’s International Summer Villages. En dyktig kvinne med en stor hjerte!

Om prisen

Prisen Årets DigIT Kvinne har bidratt til å øke oppmerksomheten rundt mangfoldet innenfor digital utvikling, og synliggjøre lokale kapasiteter som har utmerket seg gjennom 2013.

Prisen til «Årets DigIT Kvinne 2014» ble administrert av NxtMedia, i samarbeid med Oda – Nettverket Midt-NorgeGirl Geek Dinners Trondheim, Noroff Trondheim  og TEKNA avd. Trondheim og ble delt ut på DigIT 2014 på Dokkhuset den 08. mars.

Vi gratulerer nok en gang!